Inspirerende Art & Yoga- middag met Monica en Ageeth

Jaag je dromen na, volg je hart, je leest het overal. Soms echter word je zo opgeslokt door de drukte van alledag, dat je dromen en verlangens op een laag pitje zijn komen te staan. Weet je nog wat je droom is? Hoe kun jij een eerste stap zetten naar de verwezenlijking daarvan?

Tijdens deze middag begeleiden Monica (Meditation Art) en Ageeth (Joy of You) je om je verlangens en dromen vanuit je hart te laten ontwaken. We starten met een uur Yin Yoga. Door deze rustige meditatieve Yoga vorm zal je vanzelf met je aandacht naar binnen keren en meer ontvankelijk zijn om contact te maken met datgene wat jij het liefste wilt. Na een pauze gaat Monica je begeleiden je droom om te zetten naar een beeld. Door het maken van het beeld, in de vorm van een collage, maak je contact met de droom en met de energie/ trilling van de uitkomst. Het is een unieke manier om verrassend snel inzichten te krijgen door de creatie die er ontstaat.

Aan het eind van de middag ga je geïnspireerd naar huis met een open hart en nieuwe inzichten, en met een “kunstwerk” dat je herinnert aan je droom.

Iedereen is welkom. Je hoeft niet te beschikken over kunstzinnig talent en ook ervaring met Yin Yoga is niet nodig.

Meenemen:
Voor de Yin Yoga zijn er matjes, kussens en dekens aanwezig. Als je zelf een yoga mat hebt, neem deze gerust mee. Eventueel kan je een handdoek meenemen om op de yogamat te leggen en een extra kussen voor ondersteuning tijdens de Yin houdingen. Doe gemakkelijk zittende kleding aan en neem een vest of trui en warme sokken mee.

Inclusief:
In de pauze is er thee en koffie met iets lekkers Wij nemen al het materiaal mee voor je beeldcollage.

Kosten:  Deelname kost € 45,00. Het bedrag kan je gepast contant of via pin voldoen.

Lieve groet, Monica & Ageeth